Kilpailu Kutsu

Jousimetsästysseura Juoksa ry järjestää Orimattilaan rakennetulla 29 maalia sisältävällä 3D-radalla ensimmäisen valtakunnallisen Juoksa Open 2017 -kilpailun lauantaina 17.6.2017 osana SJML:n Cup-kiertuetta. Joten tervetuloa katsastamaan aivan uusi ja erinomaiseksi kehuttu ratamme.

Kilpailu noudattaa SJML:n Cup-kilpailusääntöjä, jotka löydätte liiton www.jousimetsastys.fi -sivustolta. Tärkein muistettava asia on noiden sääntöjen osalta se, että kilpailuun osallistuvalla tulee olla joko metsästyskortti suoritettuna tai jokin muu henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Kilpailijan tulee kyetä esittämään ilmoittautuessa edellisten asioiden olevan kunnossa.

Kilpailussa ammutaan Cup-sääntöjen mukaisesti niissä luokissa, joihin tulee vähintään yksi osallistuja. Monista muista kilpailuista poiketen kilpailussa ammutaan ainoastaan taulukärjillä varustetuilla nuolilla. Yhdellä lintumaalilla tulee ampua ns. FluFlu-nuolilla, joten muutama ”flutari” mukaan jos pisteet kiinnostavat.

Kilpailuun voitte ilmoittautua osoitteeseen mikkohunter@gmail.com tai laittamalla asiaa koskevan tekstiviestin numeroon 040-5587091. Muut tiedustelut myös samasta numerosta. Ilmoittautuessanne kertokaa oma nimenne ja mihin luokaan olette tulossa ampumaan. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta helpottaa meidän varautumistamme tarjottavien määrän arvioinnissa. Paikalla on saatavilla makkaraa kohtuuhintaan ja kahvio palvelee koko kilpailun ajan. Myös omien suolaisten paistaminen on nuotiopaikallamme mahdollista mikäli palovaroitusta ei ole kilpailupäivänä voimassa.

Kilpailun osallistumismaksu on 20 euroa. Juniorit ja nuoret(alle 15v) saavat osallistua ilmaiseksi. Jokaiselle osallistujalle tarjotaan ennen kilpailun alkua kahvia/teetä/mehua ja pullaa.

Kisapaikan osoite on Ollostentie 115, Orimattila. Kilpailupaikalla on liikenteenohjaus parkkialueelle, joka sijaitsee noin 300 metriä kilpailukeskuksesta.

Tervetuloa kilpailuumme !

Mikko Kyle

Jousimetsästysseura Juoksa ry